X+6=?

Det finns något som dem flesta av oss har. Något som alla hanterar på olika sätt men som för dem flesta innehåller mycket känslor.
Arkiv X.

Klockan är 02.55 och du är ute. Ditt kompisgäng är splittrat för kvällen. A gick hem med badgästen, B ligger o spyr rödvin på toan, C har intagit dansgolvet- barfota med en uppknäppt knapp för mycket och D sitter och småmyser med sin nye pojkvän.
Du står lutad mot väggen och slits mellan att dra dig hemåt ensam eller klämma ner dig mellan D och hennes plåstersällskap. Innan du hinner fatta det där beslutet ser du
honom och plötsligt går allt i slow motion. Du har varit på detta utestället tusen gånger tidigare men majoriteten av gångerna har du vart i D's sits tillsammans med honom, som nu helt plötsligt är på väg emot dig.
Ditt Arkiv X är öppnat och inte ens all tejp i världen kan stänga det.
Det blir efterfest hos dig.

Känner ni igen?
Vad är det som gör "Sex med Ex" så speciellt? Alla har såklart sina anledningar (bortförklaringar) att gå hem med ett X men jag tänker klämma in en lista för er som just nu LETAR efter en inför lördag!

1. Bekräftelse. Du vill ha ett bevis på att du fortfarande duger. Att du kan leverera och göra honom knäsvag.
2. SS, Simple Sex. Du är kåt. Han är där.
3. Hopp. Du hoppas på en ny start.
4. Medömkan. Han hoppas på en ny start och du tycker synd om han.
5. Avslut. Kanske var ert Break Up allt annat än trevligt och på nåt sätt vill vi ju alla lämna possitiva minnen efter oss. Kanske behöver du en sista rendez- vous innan du kan kasta dig ut i singelvärlden på allvar.

Jag tror det finns tusen och åter tusen anledningar att gå hem met ett X. Ofta kommer man på dem efter att man bestämt sig för att man vill och ofta låter dem fruktansvärt korkade i morgonljuset dagen efter när du gång på gång förbannar din handling i huvudet. För ofta är X + 6 inte lika med halleljua. Ofta är det något som vi vill dissa men i stundens hetta hissar. Med alkohol i blodet och en miljon hormoner är det inte lätt att hejda sig.

Att ha Sex med ett X eller inte. Det är frågan.


Kommentarer
Postat av: Peter PC Carlsson

Idag har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



Jag har givit mig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

2008-09-16 @ 23:42:51
URL: http://enbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0