På räls!

Nu sitter jag på tåget på väg till Falkenberg. Det känns som att jag åker tåg baklänges i livet. Om några timmar träffar jag X'et och inatt sover jag troligen mellan mamma och pappa. Det känns konstigt men ändå bra liksom.

 

Igår frågade O mig om jag ville ha en tandborste av honom, en sån där till eltandborsten. Jag fick en med en gul ring och det kändes helt OK. Vi får se om den är av kvalité eller om det är en slit och säng vara.

Nu börjar min laptop få dålig laddning. Jag tänker njuta av min frulle och Håkans "För sent för Edelweis"

<3

Helg<3

Igår var det UNDERBART. Jag och O åkte och handlade och sen lagade vi en sinnes god middag. Enchiladas blev det. Eller två rättare sagt. En veggie och en meatie. Blev även några glas rött. O gav mig en 10 poängare i matlagning! Och jag måste erkänna att jag vart riktigt stolt över min insats i köket!


Älskar hans balkong. Kan stå där ute och bara titta och njuta. Man ser hela Älvsborgsbron och särskillt fint är det på kvällen när hela staden lyser som en stjärnhimmel. Stadskatten har hittat hem.


Idag har det vart en riktigt härlig dag i skolan! Hade personlig utveckling och kvinnan som föreläste var riktigt bra. Slutade redan vid 12.30 och då var alla som i ett töcken för precis innan vi gick hem avslutade hon med att göra en avslappnings övning med oss. Till och med speedade Maja blev lite lealös i lederna! Mamma du hade blivit stolt över mig, du som alltid vill få mig att göra dina mindfullness-övningar!

Nu ska jag boka biljett hem(?) till Falkenberg. Ska ta tåget imorgon bitti och stannar till på söndag. Har helt fullspäckat schema, det är så många jag måste hinna kramas med!

"Vad jag bryr mig om nu...Är att från sammma säng, lyssna till samma regn."
(Kärlek är ett brev skcikat tusen gånger, Håkan Hellström)

Tisdag

Två röriga dygn.
Hatar att känna. Ibland önskar jag att jag var en robott som bara slapp kännakännakänna. Jag känner för mycket och det rör till det för mig. Grejen är den att jag inte vet vad jag känner. Det är svårt att ställa någon mot väggen och be om en definition av oss när jag inte vet vad jag vill definieras som.

Igår somnade jag inte förrän 2 på natten. Var ute och traskade min klack-promenad i regnet vid midnatt och sen blev jag sugen på ett SATC avsnitt så klockan sprang iväg. I morse vaknade jag en halvtimme innan jag skulle vara på skolan...brukar aldrig försova mig! jag skyller på mitt alarm, karin, som inte ringde och väckte mig:)

Snart kommer O och då ska vi hem till honom och laga mat och dricka vin. Jag var där härom kvällen och när han ställde fram en vinflaska på bordet blev jag typ överlycklig. Sörplade i mig i ett naffs och sen fick jag snylta på hans glas. (Mamma, jag är inte alkis men jag var bara väldans sugen). Rödvin gör vardagen lite lyxigare!

Nu ligger jag och läser månadens cosmo.

Min faster är intervjuad och det står lite om att man lätt tappar sig själv, eller tjejen, i sig när vuxenlivet kommer smygande. Detta känns väldans aktuellt för mig just nu, då vuxenlivet mer eller mindre har kommit stormande in i min vardag. Jag vill passa in i mitt liv men samtidigt vill jag inte pusha mig till att växa upp i en snabbare takt än vad hade gjort om omständigheterna hade varit annorlunda. O:et jag dejtar är några år äldre och jag har vridit och vänt på om det är OK med mig eller inte. Jag vill inte att åldern ska spela någon roll men är det en drömvision? Kan man leva i olika världar och ändå få ihop en gemensam värld?
Gaaah.
Jag kanske borde ringa min faster för en personlig rådgivning. Hon verkar ju ha stenkoll och här sitter jag,dag ut och dag in och bloggar om mitt singelliv.

Nej, nu måste jag rusa!

Pga dålig uppdatering och en stressig tisdagsmorgon utan större vikt på klädval kommer här en försenad dagens outfit från måndagen istället!


Hormoner.

Igår var jag hos O hela dagen. Såg Mirrors på morgonen och sen var vi innemysare större delen av lördagen. Vi skulle åkt till Danmark men vi var för sega med frukost och morgonmys så det får bli en annan dag. Åt på restaurang på kvällen och då promenerade vi faktiskt ner. Bara en halvtimmes promenad men det var skönt att komma ut lite i blåsten!

På kvällen proppsade jag på att få se Pokerfejs. O var med i det för typ 2-3 år sen och jag har tjatat som bara den om att få se det. Han var duktig:)

Idag har jag städat innergården! Hade typ gårdsdag...Jag var måttligt sugen i morse när jag vaknade och såg att det regnade men jag vågade inte skippa det för då kanske man blir utmobbad och grannfejder orkar jag inte med. Fick gott fika iallafall och det var härligt med lite röd färg på kinderna! Nu är vi klara och jag ligger och värmer mig på min fårskinnsfäll. Söndagsmys.

Idag när jag kom hem blev jag skitskraj. Det bara sköljde över mig som en våg. Vad är det som håller på att hända??

Jag har fått en finne i näsan och det betyder att jag är känslomässigt engagerad. Jag får aldrig finnar. Kan räkna mina finnar på mina fingrar. Men dem tillfällena då jag har fått en finne har varit när jag absolut minst vill ha den. När jag haft en dejt eller när en pojkvän ska komma hem efter en semester eller liknande. Jag tänkte inte på det först, jag brukade mest bli pissed över den dåliga tajmingen men nu på sistone har jag fattat mitt finne-mönster. När jag blir pirrig av en kille eller längtar mycket efter en pojkvän eller känner mig förälska,kär mm- då sätter mina hormoner igång och jobbar i 50000 km/h. Och det resulterar i en finne.
Idag fick jag en finne i näsan. Jag vill inte bli förälskad!! Blev ledsen och rädd och ville bara lägga benen på ryggen eller krypa ner under täcket. Att bli kär skrämmer rent ut sagt skiten ur mig. Jag blir inte kär eller förälskad ofta och jag är absolut inte kär nu. Men jag är nog förälskad och jag blir så sinnes sjukt rädd för att vara förälskad betyder att någon betyder mycket för mig. Och någon som betyder mycket kan såra mycket och jag vill inte bli sårad.

Hur tar jag mig ur detta? Jag vill ju stanna kvar men jag undrar bara om det är värt det.


Tick tack.

Nu är O och köper mjölk till mitt kaffe. Vi funderar på att ta färjan till Danmark idag och bara strosa runt. Igår såg vi på idol och åt gott. Var mysigt.


Vi gjorde mojitos med.

6 cl ljus rom
1-2 msk sockerlag
1/2 limefrukt
1 knippe färsk mynta
sodavatten
is

Häll sockerlag och pressad limejuice i ett highball-glas.
Mortla myntan i limeblandningen.
Fyll på med ljus rom is och toppa med sodavatten.
Garnera rikligt med mynta.



Saknade flickorna lite igår också. Saknar att dem inte är en del av min vardag. Karin är ju det- henne vaknar och somnar jag med varje dag och utan henne hade jag flyttat hem för länge sen. Men dem andra har jag svårare att prata med. Mitt CSN tillåter inte lika täta telefonstunder med dem eftersom jag inte ringer gratis till dem. Vill hitta ett topp-abonemang så jag ringer gratis till alla mina töser men Karin är lite skeptisk till att byta. Får bearbeta henne. Vill verkligen kunna ringa alla för dem är mitt liv. Det är ni verkligen. Älskar er nåt sanslöst.

Imorgon kommer mitt förflutna hem till Sverige. Känns skrämmande på nåt sätt. Han har vart utom räckhåll några månader nu och det har hjälpt mig att ta steget mot nya marker. Imorgon dundrar han in i mitt liv igen och jag är rädd att jag blir förvirrad. Men vi är över. Och just nu känns det okej. Trodde aldrig jag skulle känna så men jag antar att tid läker alla sår och den tiden har jag väntat på i evigheter. Tror jag kan ta bort plåstret snart. Jag kommer nog alltid ha ett ärr efter honom men det gör inget. Han är värd ett ärr.
Ledsen om det blir djupt lillsös. Har lovat dig att spekulera mindre men när något rör sig i huvet på mig så känns det bra att skriva om det.

Nu kom en doft av nybakta wienerbröd. O är tillbaka och jag tänker ägna mig åt nuet.

Vad ska ni göra idag?

Helg!.

Helg!

Nu har jag precis kommit hem. Brukar vara ledig på fredagar men idag hade vi ett företagsbesök, på KappAhls huvudkontor, så ingen sovmorgon idag inte!
Det var ett bra besök, kikade på deras lager och sen var vi inne i huvudbyggnaden där dem sitter och håller på med kampanjer och inköp. Deras designers höll också till där och det verkar vara en härlig arbetsplats.

Efter en fika lyssnade vi på en företagspres och det var också givande. Tyvärr hade jag sovit för liter (inatt igen..!) så mina ögon gick kors och tvärs. Måste skärpa mig med sömnen. Nästa vecka ska vi börja läsa marknadsföring och då blir det mycket stillasittande och långa lektioner tror jag. Då måste jag vara pigg!

Efter besöket på kappahl åkte vi in till stan för att äta lite.

Åhléns har öppnat på Kungsgatan nu idag så där var vi ju bara tvugna att kika in. Hittade massor med fint!!!
Är så sugen på jul. En vit jul.

Smet in en sväng på gina tricot med. Hittade ett gulligt armbans som fick följa med hem


Jag har aaas bråttom nu! O komemr när som helst och då ska vi åka och handla mat till ikväll och vi måste hinna till systemet med så det finns ingen tid till att sitta här mer.
PUSS!!


Humörsvängning.

Hemma!

Idag vaknade jag på godare humör. Fick skjuts till skolan och sken som en sol när jag kom fram. Gud alltså, dem måste tro att jag är schitzo, såna humörsvängningar som jag har!

Dagens uppgift var väldans kul tycker jag! Vertikalprojektion heter det och jag jobbade flitigt som bara den! Kom på mig själv med att sitta och le och nynna. På lunchen mötte jag rektorn på skolan och han sa: Oj, du ser glad ut!
Antar att man måste ha mögliga dagar (som igår) för att man ska kunna ha bättre dagar (som idag).
Och vad vore jag utan ett häftigt humör? Inte maja iallafall!

Efter skolan åkte jag till myrornas. Hittade en söt top men jag hann inte prova för jag hade tid på makeup & hair vid halv fyra. Kom precis därifrån. Har gjort vid mina naglar. Detta är stort för mig. Ni som känner mig väl vet hur dåligt jag mår över mina händer och att jag nästan alltid gömmer dem. Ni andra vet det nu. Jag har bitit på naglarna sen jag började skolan. Antar att jag var sinnes sjukt nervös då och det fanns ingen lillebror att gnaga på så då tog jag väl till naglarna. På den vägen har det vart i 14 år. Jag har aldrig slutat bita på naglarna sen dess (även om jag sa att jag hade det för att få belönings present av moster. Förlåt men jag ville verkligen ha den presenten). Det var en pärs för mig att ta mig till studion och lägga händerna på bordet. Men jag klarade det och tjejen som gjorde vid naglarna var urgullig! Eftersom att mina naglar är så förstörda kommer jag nog att få göra ganska täta besök i studion. Hon gav mig en grym rabatt och var jätte förstående. Jag fick tårar i ögonen när jag satt där. Har nog aldrig känt mig så fin!! Och det roliga är att det knappt märks.
Detta gör jag endast för min egen skull.

Köpte även lite oljor att smörja in nagelbanden med.


Gnällspik.

Fy vilken rutten dag! Allt har i princip gått fel under dem senaste 24 timmarna. aaaargghhh!! 

  • Vaknade obehagligt av ett "skrämma skiten ur maja" sms av karin. 
  • Brände min frukostmacka i micron.
  • Brände mej själv på plattången.
  • Slog i tån i tröskeln på väg ut från lägenheten.
  • Extra (dvs utöver den vanliga kvarten) tidskrävande morgon pga tvångstankar om ryck i dörren och kontaktuttags kontroller
  • Störande folk på gatan. Jag väjde inte för någon.
  • Fel på kaffe automaten i skolan. 
  • Felfelfel på alla mina linjer under lektionen. Hatar en punkts och flerpunktsperspektiv och alla andra perspektiv med för den delen. Varför kan man inte bara se allt framifrån. Räcker det inte med att hela en liv är förvridet? Måste jag skissa ner det med????
  • Ögon som går i kors och tvärs för att jag sovit 5 miljarder minuter för lite.
  • Skoskav
  • Aaaaaaas lång kö på Hemköp. Dessutom ett äckligt litet barn som snorade gul smörja och ställde dumma frågor om varför jag inte ville ha kvittot. Jag tycker om de flesta barn men inte idag.


Jag gnäller, jag vet.

Eftermiddagen blev faktiskt en smula bättre. Jag hämtade ut min nya mobil idag och den är så söt så!  Kändes som julafton när jag öppnade paketet och dessutom hade julia, aka tomtenissen, skrivit en liten hälsning till mej och lagt i lådan! Tack sötnos.


Jag tänkte lägga över lite Håkan låtar och ta en promenad innan jag ska sova. Mamma, du behöver inte vara orolig för jag ska bara gå på innegården. Ska träna på att trippa i högklackat nu minst 2 gånger i veckan har jag tänkt. Har fortfarande svårt med det pga min knäopertation men om jag går en sväng varannan kväll eller nåt så märker jag om det funkar eller inte. Det var väl det dem menade med egen sjukgymnastik??

En dagens.


Kaffekaffekaffekaffekaffe...

Idag kände jag mig nästan lite hög på koffein i skolan. Var fnittrig och arg och stirrig och överenergisk. Fokuserade till 210% på att skissa och flippade när det inte gick vägen på milimetern.
O kom och bjöd på pusskalas på lunchen. Det var uppskattat.

Nej, börjar jag bli tjatig om den där O? Känner att jag nog bubblar för mycket om honom. Han är ju ändå bara ett O. Lite mer kanske men han ska inte få ta så mycket plats. Inte än iallafall.

Idag har jag fått hjälp av fixarsorken julia. (Visst finns det fixarsorkar i bamse?) Den här sorken har iallafallordnat så att jag kan hämta ut min nya mobil imorgon. Spännande!!!

En Dagens.

Hellström, sjung för mig.

Vet inte varför mitt förra inlägg inte publicerats förrän nu. Blogg.se är lite krångliga ibland tycker jag..men strunt i det.

Nu ska jag gå en kvällspromenad runt kvarteret och lyssna på Håkan. Måste rensa huvudet lite och tömma ut all vätska som ligger och trycker bakom ögonlocken.


Har någon sett till hurricane?
Jag vill känna pulsen från stan igen
jag har varit nere på gatan
och letat efter hurricane
Visst känns det fint att va vid liv, en dag till
visst känns det fint nu, hurricane?
Oh hurricane, nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
alla talar om dig, hurricane...
Oh hurricane...

( Hurricane Gilbert, Håkan Hellström)

Äntligen hemma.

Låååång lång lång dag i skolan.
Har suttit och skissat hela för- och eftemiddagen. Lite perspektivövningar och sen en butiksskiss i skala 1:20. Var riktigt kul! Jag satt kvar sist av alla, ända till 16-tiden. Kunde inte slita mig! Pappa, titta vad jag kan! Kanske har jag ärvt dina arkitektfingrar ändå...eller ett lillfinger iallafall.



Puss.

Godmorgon.

Godmorgon!!
Nu har jag ätit frulle.


Ska skutta ner till skolan strax. Idag blir det Visualiseringsteknik. Ska nog skissa mest hela dagen om jag fattat det rätt. Var på IN-EX och köpte massa roliga linjaler och passare och pennor i lördags. Idag ska jag köpa en A3 mapp att lägga alla mina skisser i så att jag kan forsla dem fram och tillbaka till skolan och hem till pappa för bedömning.

Nä nu måste jag rusa!
Har lovat att bättra mig med Dagens Outfit så här kommer en!
Till detta blir det skinnjacka! MÅSTE införskaffa mig ett par skinnhandskar!
<3


Söndag.

Igår längtade jag hem lite. Tjejerna hade lördagsmys hos marie och det kändes jobbigt att inte kunna deltaga i sexdisskusionerna. Och trollkars-disskusionerna för den delen. Dem brukar vara vilda och roliga! Men jag lät mina sms-fingrar gå varma så jag var med lite på distans. Saknar dem nåt sinnes sjukt. Mina små flickor<3

Myste med O igår. Blir alldeles varm i hela kroppen av honom. Tycker det är lite skrämmande att känna så, men jag kan inte låta bli.
När jag kom hem pratade jag med karin i 2 timmar. När klockan var 5 så fick vi lägga på för då började jag bli sömnig. Tyvärr vaknade jag vid 8 ändå men jag lyckades somna om en timme till sen. Mamma tycker inte om att jag sover så lite. Hon föreslog att jag skulle göra mindfullness för att hitta inre lugn och lättare slappna av.
"Gör det när du diskar!" sa hon "Koncentrera dig bara på det du gör och slappna av i hela kroppen. Tänk: Nu håller jag diskborsten. Nu kommer det massa bubblor. Nu diskar jag ett glas..."
Herregud jag hade fått abstinens och börjat knipa med tårna. Men jag får väl ge det en chans imån.

Idag har jag tvättat igen. Jag är så rädd att mina kläder ska bli förstörda så jag får tvätta vissa plagg ensamma i en tvättmaskin. Det tar lång tid att tvätta då. Jag ska be pappa om en tvättkurs när han kommer hem från spanien. Då ska jag anteckna tvätt-fakta.
Glömde bort att jag skulle hämta tvätten sen så jag hann inte torktummla klart. Hela min lägenhet fick vara torkskåp och jag lovar, det hängde kläder på varenda krok och handtak (dörrhandtag, köksskåpshandtag och kylskåpshandtag). Såg lite kul ut.

I eftermiddags åkte jag in till stan och mötte upp Elin från min klass. Vi gick en långpromenad från vasa ner till operan och sen tillbaks till kungsport. Sen satte vi oss på Frank's och fikade. Var mysigt. Vi följer Ensam Mamma Söker båda två så vi var väldigt noga med att vi skulle hinna hem i tid till 20.00 men rätt var det var så hade klcockan sprungit iväg och blivit tio i åtta och då fick vi bråttom som bara den!! Jag hade ingen chans att hinna hem så vi åkte hem till Elin på Guldheden och kollade ihop istället. Det är väldigt mycket roligare att kolla med henne för annars sitter jag bara och suckar och fnissar högt för mig själv. Får kanske bli en söndags-tradition.

Natti.

Redovisning.

Bloggen har vart krånglig, har inte kunnat ladda upp bilder från gårdagen. Men nu funkar det!
Det en lång skoldag med redovisning...

Jag ska berätta om UPPGIFTEN. 

Vi skulle först göra en logga åt ett påhittat företag som hette Tant Grön. Tant Grön var en bokhandel och restaurang.
Den loggan blev såhär


Tant Grön hade ett samarbete med kocken Leif Mannerström. Mannerström hade i tillsammans med Tant Grön gjort en ny kokbok som hette Hundra Gröna Recept. Vi skulle göra framsidan på kokboken och den blev såhär

Under lanseringen av den nya boken skulle Mannerström finnas på Tant Grön för att signera exemplar. Vi skulle marknadsföra kokboken och locka folk till lanseringen.
Vi gjorde en helsidesannons i GP som såg ut såhär

Och en spårvagnsreklam som såg ut såhär.

Vi skulle också göra en gatupratare eller en butiksskylt till själva kampanjen. Den blev såhär

Sen skulle vi även göra direktreklam till medlemmarna i Tant Gröns bokklubb. Då gjorde vi inbjudningar som vi skickade ut och dem såg ut dåhär



Jag var inte så nöjd med resultatet. Först var jag det men vår lärare i denna kursen är kass på att ge kritik både under arbetets gång och på själva slutresultatet så det drog ner mitt humör några decimeter. Blev arg på han och satt och knep med tårna som jag brukar göra när jag ska kontrollera min käft och inte vräka ur mig galla på folk som irriterar mig.

Men nästa vecka ska vi skissa upp butiker tror jag och det ska bli kul! Imån ska jag köpa T-linjal, gradskiva, passare och annat smått o gott!


Kvällspromenad.

Godmorgon!!
Har sovit 4 timmar inatt med. Antar att jag får skylla mig  själv om jag är lite trött nu.

Igår var jag och O ute och gick en kvällspromenad i duggregnet (Jag hade mössa på mig så håret höll sig platt. Jag vet att vissa undrar). När han mötte upp mig så var det så kul för vi bara tittade på varandra och log för vi hade typ likadana kläder. Svart skinnjacka. jeans,"palestina" scarf och mössa. Det enda han saknade var en rosa touch men han fick låna en vante av mig.
Promenaden var iaf jätte mysigt och vi skuttade in i göteborgs största godisaffär och köpte massa gott. Vår godissmak är totalt olika. O gillar sura saker och lakritsgrejer och sånt. Det skulle inte förvåna mig om han tex gillar T-fat och dem är ju smått vidriga. Min del i påsen var nästan bara brun. Typ nougat och chokladsnäckor. Men vi kom fram till att det bara är bra. Om man har olika godissmak. Det är nog en av dem grejerna som faktiskt gynnar en om man har olika. Vi kommer liskom aldrig behöva slåss om en godis och bli osams pga det (Ja, det har hänt med en annan kille).

Nu ska jag snart springa ner till spårvagnen. Jag ska vara på Cubus om en timme. Har fått jobb där så jag ska kika lite på deras lager och lära mig kassan och butiksrutiner. Hoppas jag har en fet personalrabatt. Jag tror Cubus kommer få ett uppsving! Dem har jättemkt fint och nu håller dem på att göra om alla sina butiker och dem har bytt ut den hemska blå loggan dem hade innan mot ett mer stilrent svart,stort "C". Tror dem kommer växa faktiskt.


Gårdagens Dilemma:
Säg att ni går förbi en uttagsautomat och där sitter hundralappar och fladdrar i uttaget. Ingen är i närheten. Tar ni dem då? Om ni inte tar dem kommer dem efter x antal sekunder att åka in igen och sättas tillbaka på personens konto.
Jag vet vad O och Maja gör. Nästa lördag ska vi spendera dem på oss!

Nej shit nu måste jag äta klart min frulle. Bråttom!!

EnBraOnsdag.

Mys med O igår. Allt var en enda geggamojja först men sen klarnade det och jag kände sånt som jag inte känt på länge..
Inatt sov jag som prinsessan på ärten. Fast bara på en mjuk bädd utan en ärta som störde.
I morse blev jag bortskämd med frukost. Det tycker jag om. När O gör mina mackor och ställer fram en kopp kaffe. Han är duktig på frukostar. Härom dagen kom han och väckte mig med en nybakad Croissant och färskpressad juice.
Det gjorde min dag.
Han är fin, den där O.
Men jag tänker ta små steg och jag hoppas att han tänker gå tätt bakom.

Idag var det full rulle i skolan. Jag och Emelie har slitit med vårt arbete som ska presenteras efter lunch imorgon. Tror det kan blir bra och om jag kan så ska jag lägga upp bilder sen. Det är alltid svårt med grupparbeten men jag och Emelie har varit ett riktigt dunder team! Kreativiteten har flödat! I morse kom hon lite senare så jag fick sitta och greja med photoshop och in design på egen hand mellan 9 och 10. Blev helt överlycklig när hon dök upp så att hon kunde ta över det tekniska. Dessutom hade hon en stor latte med sig till mig, och det gjorde mig inte direkt mindre glad över hennes ankomst.


Tvättmaskin

I förra veckan när jag var ledig så lärde jag mig en ny sak som man bör kunna. Iaf om man vill ha rena kläder. Jag bokade en tid i tvättstugan.sen när klockan blev tiden o tvätten stod kvar i korgen gick det upp för mig att jag nog måste göra nåt mer med den...så jag gick ner o tittade på tvättmaskinerna.kände på dem.luktade.granskade..jaa...ha..?
Pappa hjälp,
Och pappa hjälpte
Det tog tid,svett o svordommar men rent blev det o nöjd var jag.
vuxenpoäng +1

Ibland önskar jag att jag kunde kasta in saker ur mitt liv i en tvättmaskin.Och att dem kom ut rena och klara..gärna strykta med för den delen. Utan skrynklade veck som  gör allt så komplicerat.


SkolaSkolaSkola.

Dem senaste 2 veckorna har vi haft Exponering och jobbat mycket nere i showroom. Har lärt oss en del grunder om skyltdockor, strykning, vikning, och att bygga podier och väggar. I fredags gjorde jag och några till en nyårs skyltning och jag tog lite kort som jag tänkte jag kunde lägga upp här i bloggen.
Nu ska jag ringa Karin så att hon får natta mig.














Måndag.

Tittut!
I går somnade jag vid 2 och sen vaknade jag 6, precis innan karin ringde (som hon brukar göra när hon slutat sitt nattpass). Älskar att vakna av att prata en stund med henne. Det är så mysigt och jag blir så jädrans pigg!

Visseligen sov jag bara 4 timmar inatt men dem 4 timmarna sov jag som Törnrosa. Beklagade mig lite för O över att jag var en modern törnrosa som vaknade av ett alarm istället för en prinskyss. Men det lovades ändring på det.

Dagens outfit var en salig blandning av gamalt,nytt,mitt och O's.

inhandlat.

Just det!
Här är dagens köp!
 Vintage.
 Rut mfl.
 Monsoon.

Jag är medveten om att mitt Csn, i en dels ögon, bör spenderas bättre men jag kände verkligen att jag var värd detta. För minns ni när jag skrev om att jag belönade mej själv med en kjol efter att jag tagit en spruta? I fredags tog jag min andra spruta med vaccin mot livmoderhals cancer och därför kände jag att det kunde bli en fin belöning med lite shopping. Plus att jag fick VG på tentan i försäljning så det kan man också säga att jag firar.
Hittade också en fin halsduk på Bianco idag. Om jag tar med mig kaffe på termos istället för att köpa flera koppar om dagen i skolan så kan jag ju faktiskt köpa den i veckan. Den skulle vara fin till skinnjackan!
<3

TV kväll.

Nu ligger jag och tittar på tv och gottar mig med lite rödvins rester. Bara ett glas. Det får man. Söndagarnas TV tablåer styr just nu mitt liv. Jag fick tacka nej till en dejt med O för att jag är Gossip Girl beroende och Söndags TV beroende i allmänhet..Denna dagens tablåer är alltid sönderklottrade och pauserna är rena motionspasset för då måste jag zappa som en galning. Såg bla Ensam Mamma Söker på TV3. Tycker det är ganska mysigt men det känns inte som att man kan hitta en partner på det sättet. Borde det inte bli konstigt att börja ett förhållande med att någon väljer den andra? Killarna slavar ju mer eller mindre i deras hushåll och gör allt (torkar snor på ungarna, rensar avlopp och skämmer ut sig med karaoke för att tjejen i fråga är helt besatt av denna "sport"). Det skulle inte förvåna mig om dem snart ska klä av sig nakna på rad för att jämföra kroppsdelar. Eller just det, det har dem redan gjort när dem visade magmuskler med magdans i bar överkropp. Det känns inte som ett såndant förhållande är så jämlikt och sunt. Den ena har makten och den andra svansar runt för att inte bli utröstad i nästa öråd..liksom. Och vad är det med en av mammornas besatthet av att "bli en liten familj"? Hur många gånger har man inte hört den tjejen säga den meningen nu? Vi vet att hon vill ha en liten familj men det blir lite platt när svensson livet i sig är viktigare än vilka som faktiskt ingår i det. Men hon verkar mest vara ute efter en man som agera spermabank tycker jag. Stackars dottern säger jag bara. Hon pumpas verkligen med att mamman och hon inte är tillräckliga. "Innan det finns en man är vi ingen liten familj förstår du Steffanie"
Jaja...jag älskar iallfall programmet och sitter troget bänkad varje söndag klockan åtta!
Vinet är slut. Ett glas till?

Söndagsmorgon.

Mornn!
Eller jag har ju vart vaken några timmar. Men jag borde vaknat nu så jag låtsas.
Åt sinnes god middag igår och sen gick vi upp till mig och dansade till Mama Mia låtar. Jag kunde blivit en av  dem som, enligt sös, faktiskt avlider varje år av skumpa-korken. Jag fattde inte att det var mousserande jag handskades med utan jag bara slet upp korken och jisses vad rädd jag blev när det small till och började bubbla. Jag avled inte av korken och jag fick ingen blåtira heller. Men upp flög den och rädd blev jag!

Det blev en kväll på Excet igår, helt klart potentiell marknad enligt sös. Något som retar gallfeber på mig är killar som sjunger med i låtar. Det är så FULT. Gör inte det.

Nu vill jag ha frukostfrukostfrukost.
Nu väckte jag henne.
Loppis idag igen! Ska även hinna med parfymprovning på Åhléns och en god fika innan sös tar tåget till malmöland.
<3


 
Brämhults Jordgubb Lime är beroendeframkallande.Slurp.

Lördagskväll.

Nu ligger vi o slappar i sängen. Ska snart gå ner till restaurangen mitt emot min lägenhet och äta lördags middag! Ett glas vitt skulle smaka topp till!
Kvällens planer är ännu oklara. Det är Utgång VS Hemmamys och jag vet inte riktigt vad jag vill faktiskt.
Vad ska ni göra ikväll?

Dessa guldklimpar<3


VAGABOND

Dessa guldklimpar köpte jag inte idag. Det var en ren pärs att stå emot, blev kallsvettig och till slut fick jag helt enkelt springa ut från butiken för dem bländade mig fullkomlig där dem stod på hyllan. Ett sånt konstverk säger jag bara. KÄRLEK. Jag vet inte om jag kan stå emot dem imorgon. Jag hatar att leva på Csn!! Men om jag lever fattigt nästa vecka och snålar med allt. Då kanske det går...
Jag tror jag ska slå till. Vad tycker ni??


Shop 'til u drop

Igår kväll kom sös hit från Malmö. Hon har inte vart o hälsat på mig innan så det är jätte mysigt att ha henne här nu.
Blev en kvällsfika men sen la vi oss ganska tidigt.

I morse vaknade jag med tuppen som vanligt. Det gjorde inte sös så till slut fick jag gå ut i köket och skramla med kastruller så att hon vaknade. Shoppingdag idag!!
Har nog aldrig gjort så bra fynd som jag gjorde idag. Jag var seriöst hög på shoppingen och det är en härlig känsla!
Har hittat Sveriges bästa vintage loppis! Sös fick släpa ut mig och jag tänker nog gå dit imorgon med för att fynda ännu mer!!!
Senare strosade vi runt på kungsgatan och även där hittade jag pärlor! Jag lägger upp lite bilder på några av mina köp.
Puss!!


 Vintage (okänt märke)
 Vintage (Zara)
 Vintage  (Attitude)
 Vintage (Okänt märke)
 Vintage (Oasis)
 Vintage (Top Shop)
 Vintage (Don Donna)
  Vintage (Kenzo)
 Gina Tricot
 Gina Tricot
 Gina Tricot
 Lindex
 Lindex


En gammal blogg. Nya möjligheter.

Vad vore en bloggare utan en bloggpaus?

Uppdatering
Bor: Lägenehet i Göteborg
Gör: Pluggar till Butikskommunikatör, Handelsakademin.
Status: It's complicated (Vad gör jag annars här på blogg.se...?)

Jag har länge tänkt börja blogga igen, det har jag. Och när jag pratade med lillsös om det sa hon: "Ja men var inte så djup Maja, skriv mer allmänt om din vardag!"
Jaha?
Jaja men jag kör väl på det. Mindre spekulationer, mer verklighet. Kanske är bra. Är nog rädd att det blir lite platt och ointressant med min vardag liksom..men äsch!

RSS 2.0