X+6=?

Det finns något som dem flesta av oss har. Något som alla hanterar på olika sätt men som för dem flesta innehåller mycket känslor.
Arkiv X.

Klockan är 02.55 och du är ute. Ditt kompisgäng är splittrat för kvällen. A gick hem med badgästen, B ligger o spyr rödvin på toan, C har intagit dansgolvet- barfota med en uppknäppt knapp för mycket och D sitter och småmyser med sin nye pojkvän.
Du står lutad mot väggen och slits mellan att dra dig hemåt ensam eller klämma ner dig mellan D och hennes plåstersällskap. Innan du hinner fatta det där beslutet ser du
honom och plötsligt går allt i slow motion. Du har varit på detta utestället tusen gånger tidigare men majoriteten av gångerna har du vart i D's sits tillsammans med honom, som nu helt plötsligt är på väg emot dig.
Ditt Arkiv X är öppnat och inte ens all tejp i världen kan stänga det.
Det blir efterfest hos dig.

Känner ni igen?
Vad är det som gör "Sex med Ex" så speciellt? Alla har såklart sina anledningar (bortförklaringar) att gå hem med ett X men jag tänker klämma in en lista för er som just nu LETAR efter en inför lördag!

1. Bekräftelse. Du vill ha ett bevis på att du fortfarande duger. Att du kan leverera och göra honom knäsvag.
2. SS, Simple Sex. Du är kåt. Han är där.
3. Hopp. Du hoppas på en ny start.
4. Medömkan. Han hoppas på en ny start och du tycker synd om han.
5. Avslut. Kanske var ert Break Up allt annat än trevligt och på nåt sätt vill vi ju alla lämna possitiva minnen efter oss. Kanske behöver du en sista rendez- vous innan du kan kasta dig ut i singelvärlden på allvar.

Jag tror det finns tusen och åter tusen anledningar att gå hem met ett X. Ofta kommer man på dem efter att man bestämt sig för att man vill och ofta låter dem fruktansvärt korkade i morgonljuset dagen efter när du gång på gång förbannar din handling i huvudet. För ofta är X + 6 inte lika med halleljua. Ofta är det något som vi vill dissa men i stundens hetta hissar. Med alkohol i blodet och en miljon hormoner är det inte lätt att hejda sig.

Att ha Sex med ett X eller inte. Det är frågan.


Är alla killar skalman?

En av mina vänner har ett trassligt förhållande just nu och det fick mig att reflektera över vissa saker. Igår tex, så borde dessa två parter verkligen ha pratat med varandra men eftersom han behövde sova så fick det där sjukt jobbiga samtalet vänta tills idag. Vad är det med killar och deras sömn?
Det är förvånansvärt många ggr jag hört att dem verkligen måste sova. Jag menar, tjejer har närmare till sina känslor och det kan innebära att man går vaken 30 timmar i sträck bara för att nåt tynger en. Men killar? Det verkar som om dem bara droppar allt och lägger huvet på kudden. I 2 ½ år levde jag med en sån där skalman. Det fanns liksom en inbyggd mat och sovklocka i hans hjärna och rätt var det var så ringde den och då var det inget att disskutera. Sova, äta eller pissa- Det var bara för mig att väja. När jag försökte snooza honom blev det en fajt och den var inte alls rolig. Dessutom blev den där disskusionen som jag säkert hade vunnit annars inte alls lika gynnsam för när jag väl tryckt på snooze knappen var han bara ännu mer grinig.
Så jag antar att när killen måste sova så e det bara att vänta med vad det nu än är.

Och vem vet, kanske kan vi lära oss. Det är ju faktiskt bättre att vara utvilad när man tar i såna här grejer. För kul är det aldrig men ännu mindre kul blir det om man har tom mage och påsar under ögonen.
För en sak är ju säker. Att ska nåt avslutas ska det göras med flaggan i topp!

hjälp!

Häromdagen konstaterade jag att jag inte kommer kunna shoppa på hela sommaren!!!!!!! Undantag v. 29 då jag är ledig. Jag jobbar ju i butik och därmed jobbar jag när affärer är öppna och är ledig när affärer är stängda.
Herre. Jag har inte fattat detta.jag kan inte fatta detta! Vad ska jag..? Hur ska jag..? Gaaaaah!!! Innan jag nått v 29 kommer jag ha sömnbrist, huvudvärk, yrsel, och andra symptom på för lite shopping.
Det enda som återstår är att internetshoppa men det är inget som kan hjälpa mig om jag är i nöd. Leveranstiden är typ alltid en vecka så det innebär att jag måste planera mina köp.

Igår beställde jag en trench coat och en kuvertväska.

En annan grej jag gör nu när jag inte har möjlighet att själv spendera är att skicka bud. Toppenbra! Mamma är en bra leverantör. I måndags köpte hon ett par vita tygskor som jag ringt och lagt undan och igår fick hon köpa ett nytt puder till mig för det började ta slut. Vid frukosten skrev jag en inköpslista så jag kunde jag va lugn med att det blir rätt nyans och märke:)
Hon kom in med det på jobbet och som en liten bonus fick jag en stor påse körsbär, mums!!
Idag har lilla Falkenberg öppet till 19 så jag ska in om Hemtex och kika på deras rea:) Måste ju passa på!

lalala.

Idag har jag tagit en spruta och därför passade jag på att belöna mig själv med att investera i en fin kjol!
Jag köpte visseligen kjolen innan jag klarat att ta sprutan men eftersom jag visste att jag skulle klara det galant så tyckte jag att det var lika bra att få köpet gjort. Lite pepp också juh!

Jag kom på en till regel för hur man kan få tillåtelse att shoppa. Om man har letat efter något och detta sen visar sig vara på rea. Det låter så självklart egentligen men man kan förundras över hur många människor som ändå morrar och muttrar över utgifter som dessa. Dumt.
Jag hade alltså två anledningar att dra kortet idag, för min kjol var på rea! Konstigt, ibland tänker jag inte på smarta shoppingregler förrän dem blir aktuella att tillämpa!
Kjolen som inhandlades var mörkgrå, med knappar hela vägen där fram. Egentligen är det ingen hög kjol men eftersom det var en hög kjol som jag letat efter så tänker jag använda den som det (annars hade jag ju inte fått köpa den och om det är något jag kan så är det att följa mina egna regler.) När jag kom hem rotade jag runt i garderoben och där hittade jag ett grått brett skärp med prislappen kvar. Det passade perfekt till min kjol så idag är det min outfit!



Volym

Visst är hela singellivet en fråga om volym?

Sen jag blev singel har min omgivning en efter en ställt samma fråga till mig: Har du ingen ny på G?
Ett exempel är varje lördag när moffa är hemma på middag och jag visar upp min outfit innan jag skuttar iväg. När jag pussar han på skallen så kommer den alltid. Frågan. Fast han brukar formulera den såhär: "Ska du nu ut och ragga upp en ny kille?" För att inte bryta ett mönster svarar även jag alltid med samma svar: "Nej, jag har ju dej!"

Min omgivning är nyfiken.

Så här kommer det. The statement.

Ja, jag har en crush. Jag är kär kär kär i Björn Axéns Volumaster.

Jag träffade den och vi bekantade oss med varandra när jag var i malmö senaste vändan och det var love at first sight. Det sa liskom klick och den gav mig allt jag kunde önska mig. Nu har vi inte setts på ett tag men jag fick verkligen mersmak och jag ska se till att den flyttar hem till mig snart.

Jag ska bara panta lite petflaskor först....
Jag anser mg vara en person som är rätt ekonomisk. Jag menar visst har det hänt att man missbedömt en månadsbudget men nu har jag kommit på ett sätt att tänka. Jag får bara köpa saker som kan gynna mig i framtiden. Man kan säga att jag gör små investeringar hela tiden (gud det låter så mycket bättre!!). Tex skulle det vara en god idé att köpa investera i min kärlek, aka mr volumaster. Jag menar, om det gör att jag ser absolutely stunning ut och ger mig ett självförtroende till månen så är det ju en investering! För om jag ser bra ut och känner mig på topp så kan det i sin tur ge mig ett toppjobb eller en fotbollspelare!
...Och det, om nåt, vore ju att investera!



RSS 2.0