mumma.

Såhär smaskig var min födelsedagsfika igår!!

image31


Igår fick jag allt på min önskelista! och mer därtill:)

Tack!


B-Day

Lalala.

Idag fyller jag 21 år! Pappa, brorsan, lillasyster och marcus kom och väckte mig med alldeles för höga toner,  en kaffe latte och paket! supermysigt! Är toppen väder med!! Kan inte bli bättre!

Nu har jag precis lagt i en toning i håret. Ett tips för att slippa fläckar i nacken är att lägga en sträng med vasilin runt hårfästet. Då fäster inte färgen på fel ställen!
Snart ska jag in till stan. Ska göra lite ärenden.. Vill köpa en ny fin nessesär och en klänning i nåt fint blommigt mönster!!och så vill jag köpa skor, och sjalar och en väska och...om jag hittar nåt fint så får jag faktiskt köpa det för det är mn födelsedag idag och då ska man va snäll mot sg själv! Sen ska jag och fredrik. köpa take away och sätta oss i parken:) Hinner jag ska jag in om Fridolina med och hämta en festis och hälsa på Eve! Blir mysigt! är nästan sugen på att köra på barfota idag. tycker det är så fint! jaja, får se, vill ju inte ha trasiga fötter ikväll, då kan man inte dansa!

Solkyss!
image29



Ciao!
Nu har jag flängt runt lite överallt känns det som! puh! Var inne i stan och kikade lite. Blev bara en kort sväng in på gallerian. Sen gick vi och hämtade take away sallad och satte oss i parken! uuur mysigt! Jag och Fredrik kom på att vi borde ha en gossip (girl) hemsida för vår lilla stad! Tänk vad kul, så kan alla mms:a in gossip där otrohet, stiltabbar och snefyllor blottas och arkiveras! mumma. eller vad säger ni?



Nu ska jag ner och smaka på jordgubbarna som mamma köpt! Smaskens!! Idag har mamma gått klart sin terapeut utbildning så hon ska med grattas idag!

Ikväll blir det utgång i Varberg med fickorna!
Puss!!!

Klockrent

Last time that we had this conversation
I decided we should be friends
Yeah,
but now we're going round in circles,
tell me will this deja vu never end? Oh
Now you tell me that you've fallen in love,
well I never ever thought that would be
This time you gotta take it easy
throwing far too much emotions at me
But any fool can see they're falling,
I gotta make you understand

I'm giving you everything all that joy can bring this I swear
(I give you everything)
And all that I want from you is a promise you will be there
Say you will be there (Say you will be there)
Won't you sing it with me

If you, put two and two together
you will see what our friendship is for (Oh)
If you can't work this equation then
I guess I'll have to show you the door
There is no need to say you love me,
It would be better left unsaid


I wish...

Bu!
Kom på att jag nog inte berättat om mitt nya jobb! Jobbar numera i en liten barnklädesbutik som heter Fridolina. http://www.fridolina.se/ Supermysiga märkeskläder så kika in om du kan!
Är här nu så kan inte skriva så länge..!

På fredag fyller år:) lalala... Jag och Fredrik ska ha picknick i parken inne i stan. Sen blir det nog lite kalas hemma på kvällen!

ÖNSKELISTA:
Shoppingpengar att spendera när mina egna tryter...


Dove bodylotion med suntan (ratar egentligen brun utan sol då det lätt blir kanter men denna är faktiskt riktigt bra!)


Shopaholic böckerna (på engelska) av Sophie Kinsella


Biobiljett till Sex & the City filmen


....time to work!
puss på er!


Addicted.

Jag har nu utvecklat ett beroende av tradera.se
Igår hittade jag ett underverk där men innan jag hann buda var det borta!! fattade inte att man behövde va såå snabb!

Nu måste jag gå in där hela tiden för att se om det finns nåt nytt fint att buda på. I natt drömde jag att jag köpte Carries Manolo Blahniks som hon får i bröllopspresent för 39kr. Det var jätteverkligt, prislappen lyste och jag kunde ta på dem fast dem låg på hemsidan. Därför vaknade jag 7.05 i morse och loggade in. Tyvärr fanns dem inte där.


Det är konstigt med beroenden. Fredrik (www.metrobloggen.se/fightingspirit), aka Stannie, är nog lite beroende av att spruta parfym inne på KICKS. I lördags var vi där och sprutade och han fick lite för mycket av det goda så när vi en stund senare trippade ut i solen för att dricka vårt kaffe var det ett moln av dofter runt honom. Men det var tur att han var med för jag råkade lukta på hans Hugo Boss parfym och då kom saknaden tillbaka. Gillade inte ens den parfymen så mycket men det är ändå en symbol för honom och den tryggheten som jag hade rätt till när han var min. Jag ställde fort tillbaka fanskapet på hyllan men sen var det nån jävel som ställt ut 2 ex av just den parfymen så jag råkade lukta på den på nästa hylla med. Men det var då Fredrik tog ut mig därifrån och det var nog tur för annars hade jag inte ens kunnat sitta på uteserveringen med honom och alla hans dofter!
Slängkyss till dig babyboy!

Nu ska jag sätta mig ute i solen med en kopp kaffe!


<3

Mitt hjärta kanske är i tusen bitar men dem är mina tusen bitar så jag skriver inte mer om dem.
Natti.


kras

He's just not that in to me. LONGER.
Jag har nu isolerat mig själv från min omgivning i 3 dygn.
Hjärte-kras-rehab.
Det gör ont fortfarande men jag tror jag kan skriva ut mig själv fortare om jag börjar träffa mina flickor igen. Dem har jag ju i allafall kvar och det kan jag ju vara tacksam för.

Idag slängde jag ett latte glas i stengolvet hemma. Antingen slängde jag det inte tillräckligt hårt eller är det typ gjort av plexi för det gick en liten flis..! Skit med, när man väl gör det liksom. då kan det väl för fan åstadkomma lite kras!!!
Jag är en labil människa.


image22

Dagens!

Dagens pest: Alarmet 04.30
Dagens kick: Kaffe latte
Dagens prestation: Att ringa runt till alla Gina Tricot i Västra Sverige för att slutligen hitta dem där två underverken, som allt utom hoppet sa var slutsålda
Dagens pärla: Beatrice som hämtar ut underverken i göteborg imån:)
Dagens flås: Trappan här hemma
Dagens mums: Vattenmelon
Dagens aj: Dansskadan i knät
Dagens fynd: Fredrik på jobbet - Att nån kan älska Top Shop vid Oxford street så mycket som jag gör och att nån kan ha så mycket ovettigt men sjukt kul att säga!
Dagens ordning och reda: Garederobpyssel
Dagens längtan: Samtal från skolan
Dagens idé: Att åka på en weekend till London i sommar med mig själv
Dagens beslut: Att sova nu!


Sommarpirr!

Jag älskar Maj månad. Inte bara för att jag fyller år, vilket iofs skulle kunna räcka för att jag ska älska en månad (iaf tills år 2017 då jag fyller 30.hu!) Nej, jag älskar maj för att det är en känsla i denna månaden som slår alla andra månadskänslor. Maj innehåller så mycket fint, så mycket som får mej att le.

  • Dem japanska körsbärsträdens rosa blommor
  • Dem första barfota stegen där asfalten svarar med värme
  • Daggen i gräset om mornarna
  • Triften vid havet här nedanför
  • Smaken av grillat
  • Doften av nyklippt gräs
  • Att cykla hem utan jacka när man vart ute en lördag och att komma hem när det är ljust och fåglarna börjat kvittra.

Allt detta och mycket mer börjar i maj månad och det gör mig sprallig i bena!

Min helg gick helt i sommarens tecken och det gav mig ny luft i lungorna.

Fredags förmiddag spenderade jag med en ELLE och en COSMO på altanen i solen. Härligt! Framåt kvällen mötte jag upp tjejerna och med kvällsfika och filt gick vi ner och satte oss på stranden. Det var en sån där perfekt kväll med sval sand och en glödande solnedgång. Det hade iofs kunnat bli otrevligt om julia fått sand i sina skor eller karin fått sand i sin yoghurt men nu ska vi inte gå in på det..!:)

Efter en lång lördagsfrukost cyklade jag och mamma in till stan. Jag inhandlade lite smått och gått till min make up väska, det är så typiskt att allt ska tryta på samma gång! Tyvärr fick jag inte tag i allt på min lilla inköpslista för KICKS hade inte det läppglanset jag var på jakt efter, men det är tur man har lite gömmor hemma så att inte panik utbryter...! Efter en stund i stan cyklade jag vidare till Carro för att göra sällskap med henne,julia och karin som stekte på gräsmattan. Bikini priotitet: HÖG!
Lördagskvällen bjöd på förfest hos marie och efter det utgång utan ångest. Bra jobbat Maja!

Söndagsfrukost i trädgården, jag gjorde fruktsallad med tropsiska frukter och solrosfrön! Hann även med ett kärt återseende av lilla Vera. Lekte lite med henne och läste bamse på en filt i trädgården. Jisses, vad jag saknat henne! På eftermidagen var det picknick med flickorna som stod på schemat. Destinationen blev Smörkull och hade ett flygplan kört på himlen runt halv fem tiden, söndagen den 11 maj så hade man, om man kikat ut genom fönstret, kunnat se sex små finklädda flickor som i klänningar och mindre fotriktiga skor kravlade sig upp för berget (Tänk berggsklättring på hög nivå!) med fulla korgar och filtar och allt annat som krävs för en äkta picknick i händerna. Vi kom svettiga upp, lagom för att se ett gammalt par i lugn takt GÅ upp för en trappa på andra sidan berget...Men vad gör väl det. Det var bara att skaka av sig alla mygg,gråsuggor och fästingar och annat som troligen krupit på oss och fortsätta eftermiddagen! Man är väl friluftsfolk...! Hur som helst blev allt lika trevligt som vi planerat och kärleken till mina underbara töser bara växer och växer!

På kvällen somnade jag med plåster på båda benen och något solbrända ben.Fönstret lät jag stå öppet och lukten av nyklippt gräs letade sig in och gav mig den där känslan som bara maj månad kan ge...


Breaks ups #5

Jag börjar tröttna sjukt mycket på detta med break ups nu. Det är inte bara till att göra slut med sin pojkvän när man väl bestämt sig. Nej, deeeeet koooommer meraaaa..lalalalalalalalalalala. japp, så trodde ni att ett break up var enough så kan ni ju förbereda er på mer. Äsch, vad katten, jag tror jag kör en lista, är så bra på det:)
1. Göra slut med Pojkvännen.
2. Göra slut med Xet's familj.
3. Göra slut med Xet's vänner.
4. Göra slut med Xet's släkt. (Ja, det kan hända att man ramlar in på ett släktkalas flera månader efter att det tog slut, men det kan också hända att man inte behöver oroa sig för att göra slut med dem, för det KAN va så att Xet själv typ klirrar i glaset och tillkännager uppbrottet och att man sen får sitta där soim ett fån och känna att alla undrar varför man är där...inte för att det hänt mig...det har ju inget i min blogg...jag är bara allmän...hahahhahahaha.not)
5. Göra slut med Xet.

Jag tror jag stannar där. Punkt 5 känns rätt aktuell. Men det är det svåraste jag vet. Att göra slut med ett X. Det känns så onödigt och jag har aldrig gjort det förr. Men som sagt, då har situationen vart annorlunda. Men jag vill,vill,vill inte göra slut med mitt aktuella X!!! Han har ju vart min klippa, mitt stöd såå länge. Han har ju vart min närmaste anhörig på alla papper och nu är han inte det. Det är okej. men jag vill inte att han ska vara borta med vinden. Jag får höra det ofta av min omgivning. Att han BÖR vara borta med vinden. Men nej, jag tänker inte släppa hela honom! Om man bara raderar vissa bitar kan det ändå bli ett helt pussel? Kan jag ha min kaka kvar men ändå tillåta att andra äter av den? Nej Inte för tillfället. Jag får alltså välja mellan att inte ens ha kakan eller att folk nallar av den?
Jag tänker inte göra slut med mitt X. Han är för fin och jag är för snål.

Weekend i Malmö!

1 maj
Eftermiddag
Nu är jag framme hos storsös och det är jätteskönt. Tur att man kan rymma hit ibland:) Har precis varit nere och handlat och gått igenom Folkets Park, supermysigt!

Nu är kvällsmate tillagad- Mumsiga toast står på menyn! Vi har krypit ner i soffan framför "Sanningens Ögonblick". Typ världens grymmaste program men heey, jag tittar bara på vad som sänds!!

P.S: Eftersom mjag tydligen inte kan lita på mitt eget omdöme och eftersom att mina singelrekler går upp i rök när jag festar så har jag nu tillämpat regel nr 3 på mig själv och raderat någons nummer.
Hepp,hepp! Fuska inte- Ni måste radera alla sms med, annars kan ni med dem hjärnceller som finns kvar i huvet efter x cosmopolitans hitta numret där.
Nu ska jag sussa!
Godnattis!

2 maj
Förmiddag

Har precis ätit frukost med storsös men nu har hon övergivit mig för att dra till jobbet..ska klä på mig och sen går jag ner till triangeln. Vem säger att lycka inte kan köpas för pengar???:)

Eftermiddag
Nu har jag o storsös precis färjat håret. Blev grymt bra! Lovar att lägga upp bild senare! Använde en aningen ljusare nyans än vanligt och färjade bara utväxten och slingorna längst fram och resultatet blev en varm mörkbrun ton i hela håret. Nu är det liksom jämnt. så nu är Maja maj-fin! Make upen är lagd och kläderna sitter där dem ska:) Självklart är sös inte ens halvägs fastän vi ska va på födelsedagsfesten om 30 minuter...sega råtta!
Tyvärr har min dansskada i knät gfjort sig påmind igen..idag när jag kom upp i lägenheten efter en sväng fönstershopping så knäckte det till rejält i knät och sen var det låst i 90 graders vinkel. Nu är det lite bättre men jag kommer inte kunna ha mina högklackade som jag planerat. Det blir till att snabbt tänka om!

3 maj
Morgon
I morse vaknade jag av att sös riktade kameralinsen mot mig i ett försök att knäppa mitt sovande tryne. Sånt borde det vara dödstraff på! Nu har vi ätit en god frukost! Ska ner på hörnet och köpa lite frukt och sen lägga oss i Folkets Park precis här nedanför. Här är jättefint väder i Malmö! Får sommarpirr i magen!! Gårdagens fest var lyckad! Jag vann över storsös på SINGSTAR..moahahah..det är värt en rad i min blogg...:)

Ikväll tar jag tåget hem. Blir eventuellt en grillfest när jag kommer hem. Eller så samlar vi tjejerna hos sanna.vi får se!

Sommar,sommar,sommar....:)

Valborg...

Just nu sitter jag på tåget på väg från falkenberg till mamö.
Jag önskar jag satt på tåget på väg från gårdagens bekymmer till en plats där varken fylle sms eller kraschade förväntningar existerar. Men så är inte fallet och det är bara att bita i det sura äpplet.
Ångest.
Igår var det valborg (årets mest överskattade storhelg) och enligt mitt schema jobbade jag natt. Enligt min mobil gjorde jag inte det för i min utkorg för skickade sms finns ett mddelande till marie (som även hon "jobbade" natt). "Sjukanmäla oss och festa?" Sänt:21.31
21.50 satt jag i bilen på väg hem och visualiserade mi8n garderob i skallen för att göra min kommande makeover så kort som möjligt. Efter en uppläxning från pappa där han hann med att slänga ur sig saker om hur dålig jag är på att få inkomster och hur bra jag är på att få höga utgifter var det dags att göra sig i ordning! Mamma var mer förstående och erkände att hon själv gjort samma sak i sina 20 år. Sedan agerade hon personlig assistent och med ett glas rödvin i handen satt hon i min säng och betygsatte potentiella outfits. Sedan lagade hon med nål och tråd mina leggins (från och med nu ska jag börja prenumerera på strumpbyxor så att min garderob är redo när majas impulser om utgång dyker upp!) samtidigt som jag utförde världshistoriens snabbaste manikyr, samtidigt som jag försökte få till att svara på alla sms som överröste min inkorg, samtidigt som jag agerade matchmaker till två av mina singelkompisar...
Puh.
En stund senare befann jag mig i baksätet på karins bil tillsammans med marie på väg till sannas förfest.

Resterande timmar är aningen suddiga men jag behöver inte oroa mig för jag har ju min mobil som bekräftar alla hemska aningar om vad jag gjorde.
Huvudvärk.
Hur kan det komma sig att jag som ALLTID har koll på vad man ska skriva i sms och hur man ska visa intresse och ändå vara off kan lyckas göra sådana här tabbar? Nog för att drinkar töjer på allas gränser men igår existerade varken gränser eller förnuft för min del. Allt som fanns var naiva impulser som kom och gick snabare än tåget jag nu sitter på.
Flashbacks.
Vid 2 tiden fick jag iallafall nog av folkmassan och med en Rosa Pantern drink i näven och med dem två ihopparade turturduvorna hack i häl, spatserade jag ut från Bratt.

Inatt sov jag på maries bänk till soffa ochenligt ryktet ska jag under natten både ha trillat i golvet och yrat om mitt x. En helt normal natt med andra ord.
Suck.
Eftersom jag i nuläget i princip skulle vilja ändra varje ord jag sagt till någon igår så vill jag nu lista vad man ska göra för att undvika Ångest, puh-ande, huvudvärk, flashbacks och suckar dagen efter.

1. Messa aldrig 2 ggr i följd. Får du inte svar så väntaaaa.
2. Säg aldrig ordet SNÄLLA. Det är ett tydligt tecken på att du är tjatig.
3. Tillämpa drastiska åtgärder. Radera numret till någon om du är rädd för att du inte klarar av att följa ovanstående punkter. Då kommer du inte KUNNA höra av dig och hör någon mot förmodan av sig så får du numret och kan svara.

RSS 2.0