Lycka

Denna veckan har jag shoppat. Det har vart underbar terapi.
Jag har köpt: 

  • Byxor
  • Mer byxor
  • Ännu mer byxor
  • Shorts
  • Ljusrosa dunsockor skulle jag köpt men glömde springa tillbaka!!!
  • Håraccessoarer
  • Smink
  • Tjocktröja
  • Bh x 4
  • Bh x 2
  • Matchande trosor (bara för att jag är (..huuu..!) singel.. så behöver jag inte klä mig osexigt...så om du läser detta så är jag gryyyyymt sexig nu!! Ha!
  • Tröja x 3
  • Linne x 2
  • Skinnjacka
  • Sov- ögonbinde i ljusrosa siden, jättesöt!

Allting var so fab!! Det gör mig lycklig.
Imån ska Sanna köpa 2 par skor åt mig som jag har lagt undan i Varberg. Hinner inte själv köpa dem...
Har ringt runt till alla affärer och frågat efter just dessa skorna men dem har vart slut överallt!!! Blev överlycklig när jag till slut hittade ett par som jag kunde lägga undan!!

Dessutom hade jag helt glömt bort att "Celeberties Against Aids" kollektionen på Hennes & Mauritz släpps idag så jag missade det!!!! Det gör mig so pissed off!!! Hade iallafall velat ha en tröja eller nåt...jaja, det var tydligen långa köer i Gbg och med den erfarenheten jag har antar jag att H&M's online-sajt överbelastades rätt snabbt...

Ciao!


MAMMA

Det finns många fördelar med att ha en mamma. Men en nyutbildad terapeut mamma kan ibland vara aningen påfrestande.
Som när hon vill analysera sin dotters varje tår eller minsta rynka i pannan, och då kommer rusande med Dalai Lama- litteratur och "Andas-i- fyrkant"- mallar. Eller när varje mening fylls med obegripliga termer som är hämtade ur senaste KBT- föreläsningen. Jisses, vad hände med den hederliga kramen? Och har jag rakat benen och råkat skära mig på en utsliten engångs-rakhyvel, så behöver inte det nödvändigtvis betyda att jag försökt begå självmord eller något annat destruktivt. Ett bamseplåster är faktiskt att föredra framför familjeterapi.
Men jag älskar henne ändå:)

I måndags var vi på badhuset. Mamma är frälst av Qui gong och jag var sugen på bastu så jag gjorde sälle med henne. Efter en fika hade hon övertalat mig att joina tanterna i vattnet så jag lät henne betala in mig på Qui gongen. När vi kom i vattnet åldrades jag 30 år. Jag var en av dem. Klitterbadstanterna!!! Dem jag med avskräck tittat på sen jag var 5 år. Eftersom jag och grannkillen tagit med cyklop och snorkel till badhuset när vi var små och legat och spanat in hur "klitterbadstanterna" rörde sig under ytan har jag inget som helst problem med att idenitifiera en när jag ser en. Inte för att mamma är en sån, men resten av Qui gongarna var det definitivt!! Jag fick lite panik. När jag sen såg mig omkring i basängen kunde jag inte låta bli att fnissa. Alla tanterna stod i någon konstig grod-ställning med böjda knän och utåtpetande tår. Dessutom såg dem alla ut som om dem var i trans eller nåt för dem blundade och alla rörelser var i enoooorm storlek. Jag tyckte det var mycket mer spännande att titta än att "gå in i mig själv" så jag hade ögonen vid- öppna. det gillade inte Qui gong ledaren för hon hade koll på mig hela tiden och såg ut som om jag var en lort i hennes elefant- skala...typ. Jag hade väldiga problem under detta 50 minuters pass eftersom total tystnad och stillhet är en oskriven lag. Jag kände hur mina ben domnade av och hur jag bara var tvungen att hoppsa lite, men det gjorde jag inte. Sen kom jag att tänka på hur det skulle bli om nån av tanterna fes. Då skulle det inte bara låta i det knäpptysta rummet utan även synas eftersom vattenytan var alldeles blank av dem stiiillsammaaaa rörelserna. pinsamt. men det hände inte. Efter passet var Mamma alldeles till sig som vanligt och sa "oooooh, så underbart" under hela tiden i bastun och i bilen hem.

Budget

Nu är mitt hem en fri zoon.
Han har hämtat sina grejer så jag kan vistas här igen utan att få klaustrofobi. Känns okej nu. Vi är för olika helt enkelt, det hade inte hållit...jag är en stadskatt och kommer så förbli. Tack och lov!!! Han är inte det. Jag har inte velat inse det. Under 2 ½ års tid har jag ignorerat hans "lantiga jag". Varje gång han sagt saker som inte passat sig som typ: "jag ska jaga imån", så har jag hämtat en snygg tröja och bett honom ta på sig den så att jag påminns om hur snygg han är och att jag älskar han trotts att han är lite lantis, eller pussat han så att han hållit tyst. Jäättebra flickvän...men jaja...that's me. Och ibland har jag faktiskt försööökt att vara lite possitiv. En gång föreslog jag faktiskt att vi skulle plocka svamp (till saken hör inte att jag smugglade med en COSMO och satte mig på en stubbe med den efter 5 minuter i granskogen, jag gav det ju åtminstone en ärlig chans...!). Min mardröm skulle vara att få en unge som säger: mamma, kan inte vi gå ut och gissa bajset eller leta kottar? Jag är skyldig min avkomma att ge den stadsgener!! Så är det. Så får det bli.

På msn innan:
Han: Vad har du gjort i helgen?
Jag: Gått i inredningsbutiker och klädaffärer med mammas VISA kort. Det tog 24 timmar, men jag sov där emellan. vad har du gjort?
Han: Kört motorsåg och jobbat lite i skogen. Vad ska du göra ikväll?
Jag: Se på TV. Du då?
Han: Se på TV (Gemensam nämnare!!!!!) Vad ska du se?
Jag: Design; Simon & Thomas. Vad ska du se?
Han: Vetenskapens värld och Ekonomi nyheterna. (Där sprack det..)
Jag skickar en katt-smilie
Han skickar en hund-smilie
Jag: Jag är kattmänniska.
Han: Jag är hundmänniska.

Nu är det kväll. Fan, kan inte sussa! Är grymt trött men han ska festa ikväll så jag måste vara uppe till kl 3 inatt så att jag kan ringa och kolla att han kommer hem. Ensam. Men har tänkt sova lite faktiskt. Har satt alarm på mobilen så att jag kan vakna en gång i timmen och messa...

Imån tänker jag göra det jag är absolut bäst på: spendera pengar!
H&M har halva rea priset i alla sina butiker!! Fick mail om det i morse. Dem måste typ känna till att jag har ett traigt förhållande och är i behov av röda prislappar. Schysst!
Jag tänkte på det. Jag har ju egentligen grymt mycket pengar att spendera nu även om mitt kontoutdrag säger nåt annat.  Jag ser det lite som att handla på kredit liksom. Kommer ju att tjäna in pengarna under året. Som singel sparar jag massor!

  • Jag slipper köpa födelsedags present, julklapp, alla hjärtansdag present, årsdags present mm.
  • Jag slipper köpa två chokladbollar på kondis! Eller nej förresten stryk den, jag tar hans, det gör inget. då går jag ändå plus-minus-noll på den punkten!
  • Jag slipper köpa presenter till alla hans familjemedlemmar. Det du!
  • Jag kan låta killar bjuda mig på drinkar på puben igen! 

    Plus att när jag sen skaffar mig en ny pojkvän kommer jag ju med att tjäna in massa shoppingpengar!
  • Jag kommer få jättefina, dyra födelsedagspresenter, julklappar, alla hjärtansdag presenter, årsdags presenter mm.
  • Jag kommer bli bjuden på kondis varje dag och slippa betala ett öre själv!
  • Jag behöver bara betala halva summan av presenterna till min familj.
  • Han bjuder mig på alla drinkar när vi är ute.

Katching! i kassan, Maja!!!

Och det är ju liksom lika bra att spendera massa pengar imån när det ändå är rea. Det tjänar jag ju på!!image1


SingelStatus

Singel.

Så, nu har jag sagt det. Jag, Maja Linnea Bi Risholm är inte längre en halva av ett par. Jag är S-I-N-G-E-L. Singel.

Kalla Kårar.

Jag har på 48 timmars tid förvandlats till en oberoende, besatt, självständig, klängapa! Min hormonbalans är inte riktigt stabil. Dessutom gråter jag mig till vätskebrist. Busschaffisen blev lite ställd när jag började storgråta på väg hem från honom när han frågade om jag skulle ha hel eller halv biljett. Måste allt vara så relaterat till förhållanden!?! Jävla Hallandstrafiken, dem får faktiskt ha i åtanke att en sådan idiotisk fråga kan rubba vilken ostabil singeltjej som helst!

Och vart fan tog alla singlar vägen? Helt plötsligt ser jag kärleksfulla par överallt. Och singellivet är inte alls så glammigt som i Sex and the City. Visserligen har jag bara vart utanför dörren i 2 timmar och 13 minuter sedan min nyblivna singelstatus blev ett skräckinjagande faktum men ändå! Inte fan har jag krockat med någon hunk i dörröppningen till Ica eller råkat få med mig fel plånbok eller nåt annat så att en Ben Affleck- liknande figur måste kontakta mig som så ärligt lämnade tillbaka plånboken utan att lensa den på cash, och som tack bjuda ut mig på en romantisk tre-rätters middag där han berättar att han är förhållande typen som älskar att låta kvinnan inreda och klä honom precis som hon vill, och kemin bara stämmer!! Nej, nåt sånt har inte hänt. Fan också.

Men nu har jag ju bara varit utanför dörren i 2 timmar och 13 minuter också. Övriga tiden har jag vart inloggd på facebook för att se om han uppdaterat sin status till single. När han gör det blir han officiellt fritt kött och jag kommer vilja gräva ner mig i mammas rabatt och föröka mig med daggmaskarna. Jag tror att mamma börjar bli lite orolig för att jag ska joina daggmaskarna redan inom några timmar för nu ikväll försökte hon övertala mig att ta del av hennes mindfullness- övningar för att hitta min inre styrka och lugn. Jag tackade men kunde inte slita mig från facebook.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0